Krav Maga little ninja’s, 4-6 jaar

Bij Mabuhay Self-Defense staat gezelligheid, een goede sfeer en keihard trainen voorop. Op de mat is iedereen gelijk. Ons uitgangspunt is elkaar helpen en elkaar respecteren. Dat in een ongedwongen sfeer.

Sport en beweging zijn, ongeacht de leeftijd en cultuur, voor iedereen belangrijk. Door het bieden van onze trainingen willen wij bijdragen aan het realiseren van meer zelfvertrouwen en een betere lichamelijke conditie van de inwoners van Etten-Leur en omstreken. In Etten-Leur zijn wij de eerste sportschool die Krav Maga lessen aanbiedt. Ook hebben wij als enige een Dojo in Etten-Leur. Je leest meer op onze website: www.mabuhayselfdefense.nl

LET OP! Je krijgt na inschrijving eerst een automatische e-mail, zodat je weet dat je gegevens goed zijn doorgestuurd. Omdat je vanaf 1 juli (tot het eind van het schooljaar) een keer langs kunt komen voor een kennismaking, geeft deze automatische mail aan dat de startdatum 1 juli is. Dat is dus de start van het seizoen. Mabuhay self defense neemt later zelf contact met je op om een datum vast te leggen.

Little Ninja’s is een les vol met Fun. In deze les stimuleren wij de ontwikkeling van je mini me. Wij focussen op de motoriek van het kind en we leren ze om stevig in hun schoenen te staan. Zij leren de basis van zelfverdediging en wij stimuleren hun (mentale) weerbaarheid. Ze worden aangemoedigd om zich te ontplooien en wij leren ze om respectvol met elkaar om te gaan. Dit allemaal in een veilige omgeving.
Little Ninja’s is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.
Elke woensdag van 15:45 tot 16:15 uur.

 

 

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Woensdagen van 15.45 tot 16.15. Locatie: Dojo Mabuhay, Mon Plaisir 2A Kosten: 17,95 per maand. Gratis kennismaking.