Krav Maga op zaterdag, 7-8 jaar

Bij Mabuhay Self-Defense staat gezelligheid, een goede sfeer en keihard trainen voorop. Op de mat is iedereen gelijk. Ons uitgangspunt is elkaar helpen en elkaar respecteren. Dat in een ongedwongen sfeer.

Sport en beweging zijn, ongeacht de leeftijd en cultuur, voor iedereen belangrijk. Door het bieden van onze trainingen willen wij bijdragen aan het realiseren van meer zelfvertrouwen en een betere lichamelijke conditie van de inwoners van Etten-Leur en omstreken. In Etten-Leur zijn wij de eerste sportschool die Krav Maga lessen aanbiedt. Ook hebben wij als enige een Dojo in Etten-Leur. Je leest meer op onze website: www.mabuhayselfdefense.nl

Krav Magalessen kosten € 24,95 per maand voor 1x per week trainen en € 33,95 voor 2x per week trainen. Je kunt een keer gratis komen kennismaken op een zaterdag naar keuze. De lessen vinden plaats op zaterdagen (9.00.-10.00) op Mon Plaisier 2A. Deze lessen zijn voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Als je je hebt ingeschreven voor een kennismaking, nemen we contact op om je gewenste datum vast te leggen.

LET OP! Je krijgt na inschrijving eerst een automatische e-mail, zodat je weet dat je gegevens goed zijn doorgestuurd. Omdat je vanaf 3 augustus (tot het eind van het schooljaar) een keer langs kunt komen voor een kennismaking, geeft deze automatische mail aan dat de startdatum 3 augustus is. Dat is dus de start van het seizoen. Mabuhay self defense neemt later zelf contact met je op om een datum vast te legen.

 

 

 

 

7 t/m 8 jaar. Zaterdagen 09:00-10:00. Locatie: Mon Plaisier 2A. Gratis kennismaking.