Op avontuur met de welpen Paulus

Heb jij ook zin om op avontuur te gaan? Cakejes bakken boven het kampvuur, hutten bouwen in het bos, gave spellen en lekker spelen met vriendjes? Bij de welpen van Scouting Paulus kan het!

De welpen is een superleuke groep jongens van tussen de 7 en 11 jaar. Iedere zaterdag van 13 tot 15 uur gaan we supergave dingen doen zoals zelf vuur stoken, naar het bos, leuke spellen zoals bunkertrefbal, verftwister en apekooien en coole dingen maken en knutselen zoals een eigen vulkaan!

Elke week staat er iets anders op het programma waar iedereen aan mee kan doen! De welpen is de plek om leuke vriendjes te maken en gezellig bezig te zijn. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn en zichzelf ontwikkelen op een hele leuke manier!

Voor vragen kun je een kijkje nemen op onze website scoutingpaulusettenleur.nl of mailen naar

Let op: na inschrijving krijg je een automatische bevestiging per e-mail. Hierin staat het telefoonnummer van de blokhut. De blokhut is niet altijd bereikbaar, maar e-mailen is altijd mogelijk.

7 t/m 11 jaar, 3 zaterdagen: 29 februari, 7 maart en 21 maart. Tijd: 13.00-15.00. Kosten: €3,-. Locatie: Blokhut Scouting Paulus, Kokkestraat 8B