Ukkiehockey in mei

Sporten in een team is goed voor iedereen. Wist jij dat bij wij bij Hockeyclub Etten-Leur teams hebben voor alle leeftijden (vanaf 2 jaar) en op diverse niveaus? Wil jij een keertje meedoen om te kijken of jij het ook leuk, meld je dan gerust aan voor een kennismakingstraining.

Tijdens de kennismakingstraining leer je de basisbeginselen van de hockeysport. Daarnaast ben je lekker buiten aan het sporten met vriendjes en/of leeftijdsgenoten.

Naast goede zin en sportkleding hoef jij verder niets mee te nemen. Wij zorgen er voor dat je het materiaal bij ons kan lenen, waaronder een bitje en een stick.

Wij organiseren 3 keer komend seizoen een blok van 4 kennismakingstrainingen. Deze vinden plaats in september 2019, maart 2020 en mei 2020, waarbij alle kinderen uit Etten-Leur en omgeving welkom zijn na opgave. Schrijf je hieronder in voor het blok in mei!

Inschrijven voor september doe je hier en inschrijven voor maart hier.

Jong en oud, iedereen kan bij HCEL komen hockeyen! Deze kennismakingstrainingen zijn met name gericht op kinderen van 2 tot 5 jaar. Wij organiseren deze kennismakingstrainingen in samenwerking met Stickleuk.

Ben je 5 tot en met 12 jaar? Kijk dan hier voor kennismakingen in september, hier voor maart en hier voor mei.

Ben je ouder dan 12 jaar? Kijk dan even op www.HCEL.nl onder proeftrainingen. Dan zorgen wij ervoor dat jij samen met leeftijdsgenoten kan komen trainen. Dit geldt ook voor volwassenen.

Heb je vragen, stuur gerust een mail naar !

Tot gauw!

 

2 t/m 4 jaar. 4 zondagen: 10-17-24-31 mei. 09:00-10:00 uur. Entree: totaal € 5,00. Locatie: HC Etten-Leur, Olympiade 51